IST je sada u fazi zapošljavanja početnog razvojnog  tima, ali i inženjera sa iskustvom (medior) ili mlađih inženjera softvera (junior), IT specijalista, HR menadžera i menadžera projekata.

IST takođe ima otvoren konkurs za studente koji upisuju prvu godinu studija na OAS Softversko inženjerstvo Fakulteta informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan, koji žele da studiraju po novom dualnom modelu studija, koji dozvoljava da student za vreme studija može i da radi u firmi sa kojim Univerzitet sklapa ugovor, u skladu sa Zakonom o dualnom modelu studija.  Ovo omogućava besplatne studije studentu, kao i određenu zaradu za rad u firmi. Po završetku studija, student sklapa ugovor o radu sa firmom i dobija stalno zaposlenje, ako je tako predviđeno ugovorom koji firma sklapa sa studentom dualnog modela studiranja.

Otvorene pozicije

HR Manager & Office Assistant
IT Project Manager
IT Specialist
Junior Full Stack Software Developer
Medior Full Stack Software Developer

POŠALJITE PRIJAVU >>
Prijave otvorene do 1. Avgusta 2021.

Konkurs za stipendiju IST i QuantumChainSys

IST - Banner

IST sa Fakultetom informacionih tehnologija i kompanijom QuantumChainSys otvara novi konkurs za stipendije, za dualno obrazovanje na Univerzitetu Metropolitan.

Za školsku 2021/2022. godinu, kompanije u saradnji IST i QuantumChainSys će ponuditi 3 mesta za stipendiranje na Osnovnim akademskim studijama, za studijski program na OAS Softverskog inženjerstva.

Od ove školske godine, pa svake naredne, biće finansirana po jedna grupa dualnih studenata -stipendista i u skladu sa Zakonom o dualnom obliku studiranja.

Ono što je karaktersitično za ovu stipendiju jeste da će stipendisti osim što će biti oslobođeni plaćanja školarine dobijati i mesečnu nadoknadu, na projektima razvoja softvera u skladu sa zakonom. Kako se student – stipendista bude razvijao i napredovao, zarada će rasti od 1. do 4. godine studija. Nakon uspešno završenih studija u Beogradu ili Nišu, student će biti zaposlen u istoj kompaniji.

TEKST KONKURSA >>

POŠALJITE PRIJAVU >>
Prijave otvorene do 1. Avgusta 2021.